Breukelen, The Netherlands

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze functie, waarin je iedere dag nieuwe dingen leert en bezig bent met virtuele platforms, registratiesystemen, video conferences en livestreams. Op kantoor, op locatie in Nederland en in het buitenland (zodra dit weer kan natuurlijk)!

Wat ga jij doen?

In de functie van Junior Technicus werk je nauw samen met de technische producers en zul je een ondersteunende rol vervullen tijdens de uitvoering van producties. Daarnaast houdt je je bezig met de logistieke planning, het voorbereiden van projecten en onderhoud/updaten van de materialen. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het programmeren van de Lumi software, het bouwen en bedienen van de gehuurde installatie, magazijn werkzaamheden en contact met andere Lumi kantoren. Doordat je tijdens de producties ook ondersteuning op locatie zult verzorgen, krijg je de kans om nationaal en internationaal te reizen voor je werk.

Wie ben jij?

Je bent leergierig, gedreven en bovenal een dienstverlenend persoon met een klantgerichte instelling. Je beschikt over een flinke dosis oplossend vermogen en bent stressbestendig.
Overige vereisten en kenmerken zijn:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • 1-2 jaar werkervaring
  • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift
  • Bereidheid om buiten kantooruren, in het weekend en in het buitenland te werken
  • Affiniteit met virtuele meetings & events
  • In bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?

Lumi Technologies BV, onderdeel van Lumi Holdings met 11 kantoren over de hele wereld, biedt interactieve vergadertools voor vele type bijeenkomsten, van aandeelhouders- en ledenvergaderingen tot management meetings en klantevenementen. Onze specialisatie ligt bij besluitvormende vergaderingen voor beursgenoteerde organisaties, associaties, coöperaties, politieke partijen, sportbonden en verenigingen die wij full-service ondersteunen met zelf ontwikkelde software en hardware. Lumi is met het 'Lumi AGM Platform' onbetwist wereldwijd marktleider. Het team in Nederland bestaat uit 6 personen, in totaal heb je wereldwijd circa 100 collega’s. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Breukelen.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van aantal jaren werkervaring. Lumi biedt voor deze functie een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar frank.schoonhoven@lumiglobal.com. Heb je nog vragen? Bel Frank dan op 06-20410378.